Domov        
           
  KAMERE | REKORDERJI | MONITORJI | PROJEKTORJI | DODATNA OPREMA    

miniCaster streaming rešitve

miniCaster ponuja vrsto rešitev za streaming. Od strojnih komponent in spletnega video gostovanja do celovite rešitve za oddajanje videa. Ena največjih prednosti v ponudbi je satelitski prenos slike preko linka. V praksi to pomeni, da uporabnik pošlje sliko s terena na satelit, slika se nato prenese preko zemeljskega sprejemnika v Nemčiji in internetnega linka naprej do končne lokacije naročnika. Zamik slike (latency) je pri tem izredno majhen.
minCaster
 
 

minCaster Loop

Hardverski enkoder mniCaster Loop kodira SD/HD signal iz kamere ali katerega koli drugega video izvora v IP video stream. Enkoder uporablja standardni H.264 kodek. Vključuje baterijo in je popolnoma prenosen.
 

NewsSpotter

NewsSpotter je satelitska povezava na Ka-Bandu, ki je mnogo učinkovitejši in 85% cenejši od klasične Ku-Band tehnologije. Na voljo je več NewsSpotter različic: prenosna rešitev, potovalna različica v kovčku in rešitev pripravljena za montažo na osebni avto ali kombi. Omogočajo prenos z zelo majhnim zamikom kjerkoli v Evropi, Severni Afriki, in delih Bližnjega vzhoda, enostavno in z majhnim zamikom (low latency). Možnost prenosa do 10 Mbit/s, miniCaster svojim uporabnikom ponuja tudi zakup časa na satelitu.

 

streamMachine

SDI enkoder streamMAschine lahko pokriva spletne produkcije z več kamerami, ali broadcast potrebe. RTP, RTMP streaming naprava z avtomatičnim prilagajanjem pasovne širine v standardni 1RU enoti.

 
 
 

Decoder/Receiver

sprejem živega signala z minimalnim zamikom. Dekodira signale iz miniCaster naprav ali signale drugih proizvajalcev. Opremljen je z dvema SDI izhodoma, zato lahko posreduje dva SDI signala hkrati. Relay funkcija omogoča posredovanje sprejetega signala drugim SDI sprejmnikom preko IP omrežja. Naprava omogoča sprejem šestih signalov naenkrat, ki jih prikazuje na multiview zaslonu.

 
 

streaming paketi

S predplačniškimi streaming paketi miniCASTER® in TV1.EU lahko začnete oddajati preko interneta enostavno in brez priključnine. Preprosto vključite HTML kodo predvajalnika v svojo spletno stran.

 
 
 

Transkodiranje

Paket Transkodiranje omogoča signale za vsako napravo. S storitvami miniCaster in TV1.EU dosežete gledalce na vseh napravah: osebnih računalnikih, tablicah, pametnih telefonih ter na Facebooku in Youtubu. Paket vam omogoča, da z nalaganjem enega samega signala, ki se nato v realnem času transkodira v različne signale, dosežete vse naprave, tudi TV.

 
 
 
 
miniCaster
JVC studijska oprema
Tools On Air
TV Tools
Lupolight
Teradek
Streamstar
Rabljena in demo oprema
Izposoja video opreme
Garancija: 24 mesecev       
Dobava: iz zaloge oz. 7 do 10 dni       
Servis in podpora: v Ljubljani in Mariboru       
 

Želite biti na tekočem o
novostih in akcijah za JVC
in ostale izdelke,
ki jih zastopamo?

Prijava na novice

Spoštujemo vašo zasebnost, zato vašega elektronskega naslova ne bomo uporabili v noben drug namen. Če se boste kadarkoli hoteli odjaviti, boste navodila za odjavo dobili v vsakem mailu.
Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam!

   web produkcija: digital studio Pravila uporabe   Zasebnost   
info@digitalstudio.si