Domov        
           
  KAMERE | REKORDERJI | MONITORJI | PROJEKTORJI | DODATNA OPREMA    
Pravila uporabe
 
Z uporabo te Spletne strani se strinjate z naslednjimi pogoji:
 
Vaš dostop do in uporaba te spletne strani, sta predmet naslednjih Pogojev uporabe in ti so skladni z vsemi zakoni in predpisi. Z dostopom do strani in njeno uporabo sprejemate, brez omejitev ali prilagoditev, te Pogoje uporabe.  
 
Če se ne strinjate in ne sprejmete pogojev brez omejitev in kvalifikacije, vas prosimo, da stran zapustite.  
 
Lastništvo vsebine
 
Spletna stran in celotna vključena vsebina, vendar ne izključujoča, vsi teksti in podobe (vsebina) so last Digital Studia (Slak d.o.o.) ali drugih z vsemi pridržanimi pravicami, razen če je napisano drugače.
Uporaba vsebine, razen kot je podana v teh Pogojih uporabe, brez pisnega dovoljenja lastnika vsebine, je strogo prepovedana.
Opozarjamo tudi, da bo Slak d.o.o. na vse načine, predvidene v zakonu, vključno s kazenskopravnim pregonom, strogo uveljavljala pravice intelektualne lastnine.

 
 
Uporaba Strani
 
Digital studio dovoljuje uporabo Spletne strani, kot sledi: Slike in video se ne smejo naložiti; Vsebino si lahko naložite, vendar samo za nekomercialno ali osebno uporabo in pod pogojem, da tudi ohranite vsa obvestila o avtorskih pravicah in drugih lastniških obvestilih, vsebovanih na vsebini;

Prepovedano je distribuirati, spreminjati, kopirati (razen kot je določeno zgoraj), prenašati, razstavljati, ponovno uporabljati, reproducirati, objavljati, licencirati, ustvarjati izpeljanih del, prenašati, prodajati ali kako drugače uporabljati vsebine, brez pisnega dovoljenja družbe Slak d.o.o.;

Prepovedano je uporabljatisSpletno stran za postavitev ali prenos materialov, ki kršijo ali ogrožajo, so lažni, zavajajoči, neprimerni, nadlegujejo, klevetajo, obrekujejo, so vulgarni, opolzki, škandalozni, podžigajoči, pornografski ali posvetni, ali drugih materialov, ki bi lahko snovali ali spodbujali dejanje, ki bi se obravnavalo kot kazenskopravna žalitev, kot povod za civilnopravno tožbo, ali kakorkoli drugače kršili katerikoli zakon.

Prepovedano je uporabljati spletno stran za namene oglaševanja ali v komercialne namene.
 
 
Zasebnost
 
Vsi osebni podatki (npr. ime, naslov, telefonska številka ali e-poštni naslov), ki jih posredujete na Spletno stran po elektronski pošti ali kako drugače, se bodo uporabljali v skladu s pravili Zasebnosti, ki so objavljeni na Spletni strani.
Vsaka druga komunikacija ali gradivo, ki ga posredujete na Spletno stran, kot so vprašanja, komentarji, predlogi ali podobno, se obravnavajo kot nezaupni in nelastniški. E-poštni naslov in drugi prenosi ne bodo kodirani ali kako drugače zavarovani. Predstavljate in jamčite, da vse informacije, ki jih zagotavljajte v povezavi z vašo uporabo Spletne strani, so in bodo ostale resnične, točne in popolne ter da boste redno ohranjali in posodabljali te informacije.
 
 
Final Cut Studio 2
ToolsOnAir
ProHD
Garancija: 24 mesecev       
Dobava: iz zaloge oz. 7 do 10 dni       
Servis in podpora: v Ljubljani in Mariboru       
 

Želite biti na tekočem o
novostih in akcijah za JVC
in ostale izdelke,
ki jih zastopamo?

Prijava na novice

Spoštujemo vašo zasebnost, zato vašega elektronskega naslova ne bomo uporabili v noben drug namen. Če se boste kadarkoli hoteli odjaviti, boste navodila za odjavo dobili v vsakem mailu.
Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam!

   web produkcija: digital studio Pravila uporabe   Zasebnost   
info@digitalstudio.si