Domov        
           
  KAMERE | REKORDERJI | MONITORJI | PROJEKTORJI | DODATNA OPREMA    


Streamstar

Vsestranski in cenovno dostopen streaming produkcijski studio. Streamstar je vodilno podjetje na področju streaming rešitev. Streamstar produkti omogočajo streaming do štirih kamer v živo na spletni kanal. Intuitivni uporabniški vmesnik zagotavlja enostavno montažo v živo. Skupaj z Replay in Slow motion funkcijo pa doda programu dodatno vrednost. Za popolno pokrivanje športnih dogodkov je tu Score plus generator za prikaz rezultatov in ostalih grafik potrebnih v športu. Možno je dodati tudi namenski interkom in tally.

Streamstar ponuja tudi rešitve v oblaku. Od gostovanja materiala, knjižnic, CDN Live On Demand Streaminga do enkodiranja in monetizacije vaših video izdelkov. Vse je zanesljivo, skalabilno in izjemno enostavno za uporabo.


Webcast lite

 

Enostavna za uporabo in cenovno ugodna rešitev za več kamer s HDMI priključki. Možnost sprejema signala po internetu preko IP protokola ter možnost streaminga.

Webcast lite
 
 

Webcast prodigy

 
Vsestranska in razširljiva rešitev s kontrolnim vmesnikom na dotik za kamere s HDMI in SDI priklopi. Možnost sprejema signala po internetu preko IP protokola ter možnost streaminga. Vključuje replay in slow motion funkcije. webcast prodigy
 

Webcast touch pro

 
NVisokozmogljiva profesionalna rešitev, ki vključuje vse dodatke za kamere s HD-SDI priključki. Možnost sprejema signala po internetu preko IP protokola ter možnost streaminga.
 (Opcijsko tudi interkom in tally).
Webcast touch pro
 
 

Webcast case

 
Vse v enem prenosna produkcijska live video montaža za kamere s HD-SDI priključki. Možnost sprejema signala po internetu preko IP protokola ter možnost streaminga Webcast case
 
 
 

Rešitve v oblaku

 
Streamstar ponuja tudi rešitve v oblaku. Od gostovanja materiala, knjižnic, CDN Live On Demand Streaminga do enkodiranja in monetizacije vaših video izdelkov. Vse je zanesljivo, razširljivo in izjemno enostavno za uporabo. Auralex Gradbena izolacija
 
 
 
 
Povezava na uradno Streamstar spletno stran
 
miniCaster
JVC studijska oprema
Tools On Air
TV Tools
Lupolight
Teradek
Auralex
Rabljena in demo oprema
Izposoja video opreme
Garancija: 24 mesecev       
Dobava: iz zaloge oz. 7 do 10 dni       
Servis in podpora: v Ljubljani in Mariboru       
 

Želite biti na tekočem o
novostih in akcijah za JVC
in ostale izdelke,
ki jih zastopamo?

Prijava na novice

Spoštujemo vašo zasebnost, zato vašega elektronskega naslova ne bomo uporabili v noben drug namen. Če se boste kadarkoli hoteli odjaviti, boste navodila za odjavo dobili v vsakem mailu.
Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam!

   web produkcija: digital studio Pravila uporabe   Zasebnost   
 
info@digitalstudio.si