Domov        
           
  KAMERE | REKORDERJI | MONITORJI | PROJEKTORJI | DODATNA OPREMA    
Zasebnost
 
Določila o varovanju zasebnosti na spletnih straneh
 
SPLOŠNO
 
Slak d.o.o. spoštuje zasebnost vsakega posameznika, ki obišče naše spletne strani. Pogoji varovanja zasebnosti s strani www.jvc.slak.si opisujejo načine zbiranja in kasnejše uporabe podatkov. OSEBNI PODATKI Slak d.o.o. na svojih spletnih straneh ne bo zbirala podatkov, ki bi omogočali osebno identifikacijo posameznikov (na primer, ime in priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov), razen če le-ti ne bodo posredovani prostovoljno. V kolikor ne želite, da bi imeli dostop do vaših osebnih podatkov, nam le-teh ne posredujte. Če pa nam svoje osebne podatke posredujete, jih bomo uporabili v naslednje namene, razen če ne bo drugih določil: vaše podatke lahko shranimo in obdelamo tako, da bomo bolje razumeli vaše potrebe in ugotovili, kako lahko še izboljšamo naše proizvode in storitve. Vaših osebnih podatkov ne nameravamo in jih tudi v prihodnje ne bomo prodajali, posojati ali tržiti tretjim osebam.  
 
DODATNI SAMODEJNO ZBRANI PODATKI
 
V nekaterih primerih lahko samodejno (brez postopka registracije) zbiramo tehnične podatke o vašem obisku na naših spletnih straneh, ki pa jih ne moremo uporabiti za osebno identifikacijo. Primeri takšnega zbiranja podatkov so identifikacija spletnega brskalnika, ki ga uporabljate, identifikacija računalniškega operacijskega sistema, ki ga uporabljate, in naslov spletne strani, s katere ste se povezali z našo spletno stranjo.  
 
Final Cut Studio 2
ToolsOnAir
ProHD
Garancija: 24 mesecev       
Dobava: iz zaloge oz. 7 do 10 dni       
Servis in podpora: v Ljubljani in Mariboru       
 

Želite biti na tekočem o
novostih in akcijah za JVC
in ostale izdelke,
ki jih zastopamo?

Prijava na novice

Spoštujemo vašo zasebnost, zato vašega elektronskega naslova ne bomo uporabili v noben drug namen. Če se boste kadarkoli hoteli odjaviti, boste navodila za odjavo dobili v vsakem mailu.
Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam!

   web produkcija: digital studio Pravila uporabe   Zasebnost   
info@digitalstudio.si